Thököly út 114/b

Márkafüggetlen laptop szerviz

Képzett technikusok, fejlett szerviz park

Laptop Szerviz

Garancián túli javításokat gyártótól függetlenül vállalunk. Magyarországon kapható laptopok minden típusához készleten tartjuk a legfontosabb elemeket, alkatrészeket.

Ingyenes Bevizsgálás

Szervizünkben csak a sikeres javításért kell fizetnie, amennyiben készüléke nem javítható vagy gazdaságtalan a javítása, semmilyen plusz költséget nem számolunk fel.

Miért vagyunk olcsóbbak a többi laptop szerviznél?

Alkatrészeink többségét külföldről szerezzük nagy tételben, raklap számra, így jelentősen piacképesebb áron tudjuk tovább értékesíteni

Ajándék Takarítás

Alaplapi javításainkhoz, teljes körű tisztítást adunk ajándékba, ami tartalmazza a vezérlő egységek újrapasztázását, a ventilátorok tisztítását, és zsírozását.

A bevizsgálás díja minden esetben 0 Ft

Nálunk nincs bevizsgálási díj, átvételi díj, vagy bújtatott szervizköltségek. Csak a sikeres javítás esetén kell fizetni!

Laptop Szerviz

Acer, Advent, Albacomp, Alienware, Apple, Asus, Benq, Clevo, Compaq, Compal, Dell, Fujitsu-Siemens, Gateway, Gericom, HP-Compaq, IBM, JVC, Lenovo, LG, Maxdata, Medion, MSI, NEC, Packard Bell, Panasonic, Philips, Prestigio, Samsung, Sharp, Sony Vaio, Toshiba

Szolgáltatásaink röviden összefoglalva:

 • Alaplapjavítás áramköri szinten
 • DC tápcsatlakozók és egyéb csatlakozók cseréje
 • Processzor bővítés
 • Memória bővítés
 • HDD (merevlemez) csere
 • ODD (optikai meghajtó) csere
 • Billentyűzet csere, illetve gomb pótlás
 • Hűtőrendszer tisztítás, CPU hűtőventilátor csere
 • Burkolati elemek cseréje (Top case, Bottom case, LCD cover, LCD bezel)
 • LCD kijelző csere
 • Háttérvilágítás javítás (Inverter javítás, CCFL csőcsere, kijelző vezérlés javítása)
 • LCD kijelző zsanér csere
 • AC adapter kábel, vagy csatlakozó javítás

Alaplapi hibák javítása

Laptop, notebook, netbook alaplapok javítása, szervizelése Lelassult az operációs rendszer, a kijelzőn csíkok jelennek meg, nagyon valószínű, hogy videokártya hibával állunk szembe.. Az esetek 98%-ában javítható a hiba,a teljes alaplap CSERÉJE nélkül is: Chipset és videó ic csere precíziós BGA Forrasztóállomással minden alkalommal új chipset vagy videó kártya kerül beültetésre Túlfeszültség okozta meghibásodások, villámkár, hibás töltő használata Töltésvezérlés, tápáramköri meghibásodások

Kijelző hiba

Repedés-, törés-, beázás a kijelző csak cserével javítható. Bekapcsolást követően eltűnik a kép (halvány lesz) illetve pár perc után vibrálni kezd. Régi fénycsövek esetében ez általában az inverter hibájára utalt, újabb típusú LED kijelzőknél, lehet alaplapi és kijelző probléma is. Kijelző mozgatására , hajlítására eltűnik-,elsötétedik a kép, valószínűleg az alaplap és a kijelző közötti szalagkábel sérült, vagy maga a kijelző hibájára utal.

Törött, kiszakadt USB csatlakozó cseréje

Törött csatlakozók cseréje laptopokban, kellemetlen problémákat tud okozni, általában az emberi gondatlanság miatt következnek be. A letört, leszakított USB csatlakozók nem csak üzemképtelenek, de akár alaplapi zárlatot is tudnak okozni, ami az alaplap teljes meghibásodását is okozhatják, esetleg a déli és északi híd teljes kisülésével is járhat. Érdemes még az elején kicseréltetni a leszakadt USB csatlakozókat, mielőtt még nagyobb gondot okozna a notebook működésében, esetleg egy teljes alaplapi zárlatot okozva.

Törött jack csatlakozó csere

Zene hallgatás közben, gyakran éri baleset a jack aljzatot, amikor véletlenül letörjük, rosszabb esetben még az alaplapi hangkártya is tönkre mehet, aminek cseréje, kifinomult forrasztó állást igényel, a műveletet csak képzett szakemberek tudják elvégezni, rosszabb esetben egy hibás audió csatlakozó akár az alaplapi biztosítékokat is kiverheti, ezzel téve működés képtelenné az alaplapot, és csak szakszervizben tudják javítani a hibás laptop alaplapot.

Csíkos kijelző

Laptopoknál a csíkos kijelző több féle hibát is jelenthet, a leggyakoribb hiba ami okozhatja maga a kijelző és a benne lévő vezérlés hibája, javítása nem egyszerű, és nem is sok esetben lehetséges, a másik gyakoribb hiba az LCD szalagkábel hibája, az akár ötven szál vezetékből álló, kis kábelkorbács, nagyon érzékeny, akár egy szál si megszakad, megtörik, máris csíkok jelenhetnek meg laptopunk kijelzőjén, javításuk néhány esetben lehetséges, többnyire cserével javítható. Mostanában egyre gyakoribb hiba a videokártya hibája ami okozhatja a csíkokat kijelzőnkön, de csakis a függőleges csíkok jellemzőek rá, általában színes, inverz kockák kíséretében, javításuk csak a hibás videokártya cseréjével javítható tartósan.

Törött kijelző

Sérült, törött kijelzőket sajnos javítani nem lehet, csakis a kijelző teljhes cseréjével orvosolható, a kijelző veszélyes hulladéknak minősül, így különös tárolást igényel, és csakis az arra szakosodott megsemmisítő helyeken lehet leadni, egy kijelző cserénél körül tekintően kell eljárni, hiszen vékony kábelek vezetékek futhatnak a kijelző alatt, amit ha megsértünk, rosszabb esetben eltépünk, még nagyobb hibát is kiválthatunk, és a javítási költségünk megduplázódhat, a kijelző cseréjét senkinek sem ajánljuk otthoni körülmények között, a megfelelő szétszedési folyamat kulcs fontosságú a javítás során, illetve a kijelző becsatlakoztatása is rutint és szakértelmet igénylő feladat.

Laptop töltő, AC adapter hiba

A notebook töltők esetében az egyik leggyakoribb hiba, hogy a töltő kábele, csatlakozója a használat során megtörik, megszakad. Laptop adapter javításokat nem végzünk. Kínálatukban megtalálhatóak kiváló minőségű gyári új, utángyártott új notebook töltők elérhető áron melyek szervizünkben megvásárolhatóak. A megvásárolt töltőre 1 év garanciát vállalunk. Ha a választással kapcsolatban segítségre van szüksége, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén!

Törött zsanér, burkolati elem cseréje

Gyakori eset, hogy a kijelző felnyitásához használt zsanérok megszorulnak, eltörnek vagy a kijelző hátlapját is eltörik. Az ilyen hiba általában csak a kijelző hátlap és a zsanér pár együttes cseréjével orvosolható. Notebook szervizünkben 1-2 munkanap alatt a laptop zsanér cserét elvégezzük. Gyakran előforduló hiba, hogy a széria hibája miatt vagy esés következtében a laptop burkolata megsérül, ezek a műanyag elemek a legtöbb esetben cserélhetőek.Burkolati hibák legtöbbször mechanikai behatástól keletkeznek. Amikor a zsanér a burkolatot kezdi szétfeszíteni, akkor a burkolatot cserélni kell. A notebook leejtéséből vagy természetes elhasználódásból illetve egyéb konstrukciós hibából eredő meghibásodások is elő szoktak fordulni. Notebook szervizünkben 1-2 munkanap alatt a laptop burkolati cserét elvégezzük.

Töltőcsatlakozó csere

A laptop töltésére szolgáló töltő csatlakozó feszítésre, ütésre, külső behatásra könnyen kitörhet. Laptopok esetében gyakori probléma. Amennyiben a laptop csak a töltő csatlakozó mozgatására vagy csak egy bizonyos pozícióban hajlandó tölteni/bekapcsolni, akkor valószínűleg a laptop DC csatlakozója szorul cserére. A rossz érintkezés miatt a csatlakozó és az alaplap között megnő a feszültség, a csatlakozó környékén az alaplap melegszik, megég, sőt nagyobb teljesítményű laptop esetén a készülék műanyag váza is megolvadhat. Ne használjuk laptopunkat hibás DC csatlakozóval. Ha a tápcsatlakozó törött, a gépet az akkumulátor eltávolításával és a töltő kihúzásával áramtalanítsuk, ugyanis a csatlakozóból kitört fém darabok alaplapi zárlatot okozhatnak.

Laptop akkumulátor probléma

Normál felhasználás mellett egy notebook akkumulátor élettartama 1,5-3 év. A laptop akkumulátorra is igaz, hogy folyamatos használat mellett, minden töltéssel és merítéssel közelebb kerül az akku élettartama végéhez. Gyakorlatilag hónapról-hónapra – ha minimálisan is – de a használati idő csökkenését fogjuk észlelni.

Márkafüggetlen Laptop Javítás?

Szervizünkben az összes forgalomban lévő laptophoz, notebookhoz tartunk raktáron alkatrészeket, modulokat, így nem kell heteket várni egy javításra, nekünk sem érdekünk, hogy hetekig nálunk parkoljon az ügyfél gépe, és az ügyfélnek sem, szervizünkben leggyakrabban Samsung, Toshiba, DELL, Asus, Acer, Lenovo(ThinkPad), HP, Packard Bell, notebookok fordulnak meg, ezért már rutinosan kialakítva raktárkészletünket, tudjuk, hogy mik azok a leggyakoribb alkatrészek, amik elromlanak ezekből a márkákból, és fel vagyunk készülve a javítások nagyobb darabszámára is.

Laptopok szoftveres problémái

 • Nem indul az operációs rendszer
 • Instabil operációs rendszer
 • Lassú a szoftverek működése
 • Hibajelzés az operációs rendszer betöltődésekor
 • Kék képernyő, lefagyások
 • Véletlenszerű újraindulások
 • Véletlenszerű kikapcsolások
 • Vírusok, férgek a gépen
 • Az operációs rendszer lassú betöltődése